TREK DIRECTION 2024-ES TÚRANAPTÁR

 

Nézz szét 2024-es túráink között, válaszd ki a neked tetszőt és jelentkezz minél hamarabb! Ha most először veszel részt túránkon, kapsz egy 3.000 Ft értékű kupont a következő túrádra. Sőt, ha több fővel jelentkeztek egy-egy túránkra, egyedi kedvezményt adunk, kérd személyreszóló ajánlatunkat.  

Tapasztalt túravezetők, kis létszámú csoportok, változatos programok és helyszínek várják az aktív kikapcsolódásra vágyókat. Élményekben gazdag, aktív kikapcsolódást kínálunk teljes körű logisztikával és minőségi eszközökkel.

Kajak- és sup túrák

Kajak és sup túráinkat változatos vizeken, változatos élmények jeligével állítottuk össze, hogy évszaktól függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Jelentkezz minél hamarabb, és élvezd a vízi kalandokat profi túravezetőkkel, minőségi eszközökkel és jó társasággal.

2024.05.17-20.

VELENCEI EVEZÉS

Tarts velünk, és fedezd fel Velencét szabadon evezve a lagúnákon és a szigetek között!  A várost körülvevő lagúna tele van meglepetésekkel és kalandokkal a természet és a történelem kedvelőinek.

2024.06.05-09.

Élményevezés kajakkal 6 alpesi tavon Ausztriában és Szlovéniában

Gyere és evezz velünk a festői szlovén és osztrák tavakon! Kiknek ajánljuk: akik szeretik az aktív pihenést, akik egy kis ízelítőre vágynak a kajakozásból és supozásból, akik más szemszögből szeretnék felfedezni az osztrák vagy a szlovén tavakat. 

2024.07.31-08.04.

Élményevezés SUP-pal 6 alpesi tavon Ausztriában és Szlovéniában

Gyere és evezz velünk a festői szlovén és osztrák tavakon! Kiknek ajánljuk: akik szeretik az aktív pihenést, akik egy kis ízelítőre vágynak a kajakozásból és supozásból, akik más szemszögből szeretnék felfedezni az osztrák vagy a szlovén tavakat. 

2024.08.09-11.

EVEZÉS A MOLDVÁN

Csehország déli részén, a Moldva folyón evezünk, amely az evezősök körében a legnépszerűbb cseh folyó. A legszebb cseh tájakon való evezéssel egybekötött városnézés a középkori Cesky Krumlovban jellemzi élménydús 3 napos túránkat. 

nyitott dátum

KISBODAKI KAJAK ÉS SUP-KÖRTÚRA

Közkedvelt körtúránk a kisbodaki kempingből indul, amely a Szigetköz egy olyan részén fekszik, ahonnan kényelmesen be lehet járni a Szigetköz ágrendszerét. Lenyűgöző természeti kép fogad minket gazdag élővilággal, keskeny csatornákkal, zegzugos kanyarokkal. 

nyitott dátum

ZÁTONYI-DUNA – DUNASZIGETI KAJAK ÉS SUP-TÚRA

A Zátonyi-Duna Doborgazsziget előtti Zátonyi Élelmiszerbolt parkolóból indulunk és egészen Dunaszigetig (Sragner-áteresztő) evezünk. A Zátonyi-Duna a Szigetköz kisebb folyóágai közül az egyik legszebb, legtisztább, legbékésebb és a legjobban evezhető szakasza.

nyitott dátum

FELSŐ-SZIGETKÖZI KAJAKTÚRA

Rajkánál, közvetlenül a Trianoni zsilipnél szállunk vízre és a túra folyamán végigevezünk a Mosoni-Dunán, megismerve a gyorsabb folyású Felső-Szigetközi ártéri mellékágrendszerét. 

nyitott dátum

CSALLÓKÖZI CSAVARGÁS – KAJAK KÖRTÚRA

Ezen a körtúránkon a dunaremetei hajóállomástól indulunk, egyből átevezünk a Dunán a másik oldalra, majd pár perc evezés után mindjárt ki is kötünk és átemeljük a hajókat az ágrendszerbe!

nyitott dátum

ÁSVÁNYRÁRÓ SUP TÚRA

Ásványráróról indulva a Szigetköz gyönyörű ágrendszerében egy könnyed SUP túrán vehetsz részt. A túra elején igény szerint rövid oktatást biztosítunk a supozás elsajátításának rejtelmeiről. 

minden pénteken és szombaton

NAPLEMETE SUP TÚRA GYŐRBEN

A naplementés SUP túránkon ideálisak a körülmények egy relaxáló evezésre, ahol az Aranypart 2-ről indulva megkerüljük a Mosoni-Duna holtágat.

nyitott dátum

ABDA-GYŐR SUP TÚRA

A régi Abdai híd szabad stégéről indulunk a gyönyörű Rábcán, ahol vadregényes helyszínek mellett elérkezünk a Mosoni-Dunára. Folyásiránynak lefele haladva Győr felé elérjük a Szúnyog-sziget lábát. 

nyitott dátum

ÚJÉVI EVEZÉS A HÉVÍZ PATAKON

Kezdjük az új évet egy kalandos vízitúrával a Hévíz patakon! Tudtad, hogy itt még télen is lehet evezni? A Magyarországon egyedülálló, gőzölgő, melegvizű kristálytiszta vízfolyáson suhanunk majd vízi járgányainkkal álomszép környezetben.

nyitott dátum

Győrzámoly-Győr SUP Túra

A győrzámolyi szabadstrandról indulva egy könnyed evezéssel a Mosoni-Dunán nagy íveket leírva kanyargunk Győrig, érintve a gyönyörű Csóka-sziget kisebbik ágát, majd a Szúnyog-szigetet. 

E-bike túrák

E-bike túráinkat változatos terepen, országokban, változatos élmények jeligével állítottuk össze, hogy évszaktól függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Jelentkezz minél hamarabb, és élvezd a bringás kalandokat profi túravezetőkkel, minőségi KTM e-bikeokkal és jó társasággal.

2024.04.19-21.

YBBSTAL KERÉKPÁR KÖRTÚRA

Az ausztriai Alpokban található Ybbstal-kerékpárút a három kerékpárút egyike, amely a Dunát az Alpokkal köti össze. A Mostviertel kerékpárút-hálózatának csúcspontjaként is ismert, Ybbs an der Donau torkolatától 107 kilométeren vezet Lunz am See-ig.

2024.05.08-10.

KAMP-THAYA-MARCH KERÉKPÁRTÚRA

Ha te is szeretsz új útvonalakat felfedezni és szívesen kerékpározol, akkor egy izgalmas túrát ajánlunk figyelmedbe. A Kamp-Thaya-March-kerékpárút (KTM) Ausztria legszebb kerékpáros túraútvonalai közé tartozik. 

2024.09.25-29.

BRINGA- ÉS GYALOGTÚRA KRK SZIGETEN

Az Adriai-tenger és Horvátország legnagyobb és legnépszerűbb szigete nemcsak a nyaralókat csábítja, hanem igen változatos, élményekben gazdag hegymászás- és túracélpontok várnak déli szomszédunknál. 

nyitott dátum

BALATON-FELVIDÉKI KÖRTÚRA

Zánkáról indulva először a 337 méterre magasodó Hegyestű tanúhegyhez tekertünk fel, majd számos ikonikus falu érintésével megérkeztünk a Balaton-felvidék egyik legnépszerűbb természeti csodájához Szentbékkálára, az ingó kövekhez. 

nyitott dátum

BAKONYI TÚRA

Az egyik legkedveltebb bakonyi túránk a Cuha-völgy, melynek legszebb szakasza a Porva-Csesznek és Vinye közt húzódó Cuha-szurdok. Vinyéről indulva egyre meredekebben haladva felfelé érjük el a Kőris-hegyen található Vajda Péter kilátót.

nyitott dátum

E-BIKE TÚRA GYŐR-PANNONHALMA

Győrből megbeszélt helyről indulva kerékpárúton Nyúlon, Écsen át Pannonhalmáig tekerünk. Feltekerünk a Pannonhalmi Főapátsághoz.

NYITOTT DÁTUM

E-BIKE TÚRA A BÖRZSÖNYBEN

A vadregényes Börzsöny népszerű kerékpárútvonalnak számít a Dunakanyar környékén. Ez az izgalmas kerékpártúra Visegrádból indul fél távon a Duna mentén.

nyitott dátum

SOKORÓI KÖRTÚRA

A túra kiindulópontja Tényő, ahonnét a Sokoró-dombságon keresztül elsőként a környék olyan csodás helyeit érintjük mint az Árpád-kút. 

nyitott dátum

Gerecsei e-bike túra

A zömében nehezebb, technikás terep kellemes ösvények, jórészt lombos fák között vezet, de bőven előfordulnak kaptatósabb emelkedők is.

Hegyi- és gyalogtúrák

Túrázásra fel! A túrázás csodálatos módja annak, hogy elmerüljünk a természetben. Válassz számos nagyszerű túrázási programjaink közül évszaktól függően. Könnyebb és nehezebb, gyalog- vagy hegyitúrák közül választhatsz, egyedülálló élmények és kalandok várnak.

2024.04.14.

Kalandos körtúra a Hohe Wand-on és a Steinwandklamn szurdokban

A 800 és 1.135 m közötti magasságban elterülő erdős fennsík egy jól kiépített úton egész éven át kényelmesen megközelíthető és méltán a Bécsi-Alpok egyik legismertebb és legnépszerűbb kirándulócélpontja.

2024.05.25.

Medve-szurdok túra és Hochlantsch csúcshódítás

A Medve-szurdok, a Hochlantsch-vidék egyik legszebb és leghosszabb vizes szurdoka, amelyet közvetlen közelről élvezhetünk a kiépített útnak köszönhetően: létrák, hidak, teszik teljesen biztonságossá és látványossá a túrát.

2024.09.25-29.

BRINGA- ÉS GYALOGTÚRA KRK SZIGETEN

Az Adriai-tenger és Horvátország legnagyobb és legnépszerűbb szigete nemcsak a nyaralókat csábítja, hanem igen változatos, élményekben gazdag hegymászás- és túracélpontok várnak déli szomszédunknál. 

nyitott dátum

Hohe Wand és Myrafälle – Családi kirándulás Alsó-Ausztriában

A Hohe Wand Naturpark Alsó-Ausztriában, Wiener Neustadt közelében található kedvelt kirándulóhely.  A 800 és 1.135 m közötti magasságban elterülő erdős fennsík egy jól kiépített úton egész éven át kényelmesen megközelíthető.

Nyitott dátum

Schneeberg hótalpas csúcstúra Losenheimből

A Schneeberg az Alpok vonulatának utolsó keleti tagja mely meghaladja a 2000 métert. Ezzel a magassággal egyben Alsó-Ausztria legmagasabb hegycsúcsa is.

Nyitott dátum

Hótalpas vagy panorámatúra Semmeringen

Semmering, a Magyar határhoz közeli sícentrum közkedvelt célpontja családosoknak, síelni és szánkózni vágyóknak, valamint mindazoknak akik a hófedte hegyek között szeretnének eltölteni egy emlékezetes napot.