Jogi nyilatkozat

I. A www.trekdirection.hu internetes oldal tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Tulajdonosa és üzemeltetője a Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

II. A Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft. által üzemeltetett honlap használatának feltétele, hogy a felhasználó előzetesen elolvassa és elfogadja a jelen Jogi Közleményben foglaltakat. Felhasználó a Honlapra történő belépéssel elismeri, hogy a jelen Jogi Közleményben foglaltakat megismerte, annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

III. A Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni nem szabad. A Honlapról tartalmat, információt átvenni kizárólag a www.trekdirection.hu weboldalra forrásként való hivatkozás mellett lehet, de a felhasználó ebben az esetben sem jogosult módosítani az átvett (eredeti) információt.

IV. A www.trekdirection.hu szellemi tulajdonhoz fűződő jogainak megsértése, a jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

V. A Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft. weboldalán feltüntetett valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál, az utazás lefoglalása előtt minden esetben szükséges egyeztetni irodánkkal. Törekszünk a honlapunkon szereplő információk folyamatos frissítésére, azonban nem vállalunk felelősséget az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai miatt. A weblap készítője illetve a Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft. semmilyen körülmények között nem tehető felelőssé az anyagok alkalmazásából származó bármiféle kárért. A felhasználók a honlapot kizárólag saját felelősségükre használják.

VI. A Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft. a honlapjáról elérhető, harmadik személyek által elhelyezett tartalmakért és internetes oldalakért semmiféle felelősséget nem vállal, és nem felel ezen oldalak tartalmának használatából eredő kárért.