SUP JÓGA a Trek Direction-nél

2024.05.31-től minden pénteken és szombaton!

Kerülj egyensúlyba önmagaddal és a világgal

A SUP jógát a mozgás, a légzés, a víz ringatózása, a napsütés, a lágy szellő, a természet közelsége teszi igazán különlegessé.

Az órát ráhangolódással indítjuk, kapcsolatba kerülünk a természet energiáival, elkezdünk önmagunkra és a légzésünkre fókuszálni lecsendesítve gondolatainkat.

A vízfelszínen a deszkán egyensúlyozva a légzésünkkel összehangolva mozgatjuk át testünket az egymásból építkező mobilizáló, stabilizáló, erősítő, nyújtó, lazító és egyensúlyfejlesztő gyakorlatok segítségével.

A SUP-on végzett gyakorlatok a rendszeres jóga gyakorlóknak is különleges élményt és kihívást tartogatnak, de a kezdőknek is sikerélményt hoznak.

Az óra végén végül megpihenünk, testünket, szellemünket és lelkünket átengedjük a nyugalomnak.

Hatására fejlődik az erő, a hajlékonyság, a stabilitás, az egyensúly, a figyelem, a koncentráció, az összpontosítás, a türelem, a tudatosság.

Ez a különleges élmény lehetőséget ad arra, hogy egy rövid időre megálljunk, önmagunkra, testünk és lelkünk egészségére fókuszáljunk, egyensúlyba kerüljünk önmagunkkal és a világgal a természet közvetlen közelségében.

SUP jóga oktatónk: Csákvári Eszter

gerinctréner, stretching, jóga, pilates és BODYART oktató – JAVE Mozgás

A mozgás, a természet, a víz közelségének különleges élményét már gyerekként megtapasztalhatta az evezésen keresztül, ami sokáig a mindennapjai része volt.

Később olyan mozgásformát keresett, aminek segítségével a lazaságot, a mozgás könnyedségét lehet fokozni amellett, hogy alaposan átmozgat. Rátalált a gerinctréning, a BODYART, a pilates és a jóga, azaz a body&mind mozgásformák világára, saját magán tapasztalta a tudatos mozgás jótékony hatásait, a folyamatos fejlődés lehetőségét.

A JAVE Mozgás motiváló közösségében az újabb képzések, a tapasztalatok és az évek során vált azzá a holisztikus szemléletű oktatóvá, aki hisz a tudatos mozgás testet-lelket formáló, gyógyító erejében, aminek segítségével megtanulunk magunkra figyelni, és aminek köszönhetően a hétköznapok kihívásaival is könnyebben szembe nézhetünk.

Szerencsésnek tartja magát, hiszen azzal foglalkozik, amit igazán szeret, a stúdióban, rendezvényeken és most újra a vízen is megmutathatja a body&mind mozgásformák pozitív élményét és hatásait.

SUP jóga oktató egy véletlen találkozás hatására lett három éve, így a jógával visszatérhetett a vízfelszínre. Ez a nagyon különleges élmény lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők összehangolják a mozgást és a légzést, a víz ringatózásával, miközben élvezik a napsütést, a lágy szellőt, a természet közelségét, megteremtik a stabilitást az instabilitásban, egyensúlyba kerülnek önmagunkkal és a világgal.

Sup jóga oktatónk: Csákvári Eszter

2024.05.31-től minden pénteken és szombaton!

Milyen deszkát biztosítunk a SUP jógához?

Hydro Force Oceana 10′ (305 cm)
Paddleboard

Kellően stabil és széles deszka, mely ideális a vízen történő edzésekhez, ezáltal hozzájárul a stressz oldásához, valamint a SUP jógaórák békéjének és nyugalmának élvezetéhez a hullámzó vízen.

Aqua Marina Dhyana 11′ (335 cm)
Jóga SUP dokkolóval

Kifejezetten a víz felszínén történő edzéshez tervezték ezeket a rendkívül könnyű evezőtáblákat, amelyek egy csillagforma platformhoz csatlakozva akár 8 sup deszka stabil rögzítésével, ideális távolságot nyújtva a jógázok között biztosítja a SUP jógaórák békéjének és nyugalmának élvezetét.

Mikor és hol tudsz velünk SUP jógázni?

SUP jóga óráink 2024. május 31-től minden pénteken 17.30 órától és szombatonként: 9.00 órai, illetve 18.00 órai kezdettel az Aranypart II-n kerülnek megrendezésre.

Bejelentkezés szükséges a választott időpontot megelőzően legalább 48 órával.

Helyszín: Győr, Aranypart II.

Az óra ára: SUP bérlés: 4000 Ft + jóga óra: 3000 Ft

Az óra 70 percig tart, akkor is gyere bátran, ha még soha nem jógáztál vagy supoztál! A helyek korlátozottak, az órák előzetes bejelentkezés alapján és legalább 6 fő részvételével indulnak a megfelelő időjárási körülmények esetén. Érkezés az óra előtt 10-15 perccel ajánlott. 

Amit érdemes hoznod magaddal:

  • törölköző, fürdő-, edző- vagy bármilyen kényelmes ruha
  • fényvédő krém, napszemüveg, folyadék
  • váltóruha igény esetén

 

Jelentkezni az alábbi gombon keresztül tudsz (JAVE Mozgás – SUP jóga fül alatt)!

Naplemete SUP túra Győrben
2024. 05.31-től minden pénteken és szombaton

Ha a SUP jóga után kellően ellazultál, de még szívesen részt vennél egy relaxáló könnyed evezésen, akkor tarts velünk egy naplementés SUP túrán, ahol a lágy hullámzás mellett élvezheted a látványt is.

SUP JÓGA A TREK DIRECTION-NÉL

Naplemete SUP túra Győrben 2024. 05.31-től minden pénteken és szombaton!

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011