Túráink

Mozgalmas és felejthetetlen órákra számíthattok családoddal, barátaiddal vagy kollégáiddal együtt. Garantált az izgalmakkal, szórakozással és kalanddal teli nap! 

Bérelj e-bike-ot és használd ki annak előnyeit:

  • könnyed: kevésbé megterhelő, hiszen kiegészítő elektromos rásegítéssel rendelkezik, vagyis kisebb erőfeszítés mellett érjük el a kívánt teljesítményt
  • kényelmes: tekerés közben lehetőséged nyílik megcsodálni a környező természetet, stressz és megerőltetés nélkül.
  • motiváló: egy e-bike segítségével olyan távokat vagy emelkedőket is legyőzhetsz, amelyek eddig túl nagy kihívást jelentettek egy hagyományos kerékpárral.

Ha szeretnéd megtapasztalni hazánk vagy akárcsak a környék szépségét, profi kerékpáros vezetőink segítenek benne. Változatos túrákat kínálunk vendégeinknek, a kellemesen laza kerékpártúráktól a nehezebb terepen át. Vezetett kerékpártúráink a kerékpáros útvonalak széles skáláját kínálva a kezdőktől a tapasztalt kerékpárosokig kortól és edzettségtől függetlenül mindenki számára alkalmasak. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy élvezzétek kerékpáros túráinkat és a lehető legjobban érezzétek közben magatokat. Ha kimozdulnátok a szürke hétköznapokból, és készen álltok egy maradandó közös élményszerzésre, ami ráadásul még egészséges és motiváló is, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Jelenleg azon dolgozunk, hogy a lehető legnagyszerűbb és színvonalas élménnyel ajándékozzunk meg mindenkit.
2023-as túráink hamarosan feltöltésre kerülnek. Köszönjük türelmed, kérjük látogass vissza oldalunkra később.  

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011