Eszközbérlés feltételei

Túráidra a legjobb minőségű, vadonatúj outdoor felszereléseket és kerékpárokat bérelheted tőlünk elérhető áron.

Ezeken a túrákon a legfontosabb a résztvevők biztonsága, ezért csakis kiváló minőségű, szabványoknak megfelelő felszereléseket adunk bérbe. Bérlőink a legújabb outdoor felszerelések közül választhatnak. Eszközeink mindegyike ellenőrzött és rendszeresen karbantartott. A felszerelés átvételekor, kérésedre tájékoztatást adunk, annak helyes használatáról és beállításáról.

A bérlés feltételei:

 • Bérlési szándékodat telefonon (+36 30/79 19 244) vagy e-mailen (info@trekdirection.hu) tudod jelezni irodánk felé.
 • Bérléskor szükséged lesz egy érvényes személyi igazolványra és egy lakcímkártyára.
 • Felszereléseket csak a 18. életévét betöltött személynek adunk bérbe.
 • Irodánk és a bérlő között bérleti szerződés jön létre, ezzel tudja mindkét fél igazolni a bérlést.
 • Irodánk a bérléskor a bérleti díj táblázatban meghatározott összegű kauciót kér. Ezen összeg befizetése a felszerelés átvételekor történik. Irodánk a kaució összegét teljes egészében visszafizeti, ha a bérlő a felszerelést sérülésmentesen, hiánytalanul, a megadott határidőre visszahozza. (Sérüléseknél a javítás költsége, az eszközök határidőn túli visszahozása esetén pedig a bérleti díj hátralék levonásra kerül a kaucióból.)
 • A felszereléseknek meghatározott bérleti díjuk van, amit a bérlő az átvétel napján, a kaucióval együtt köteles megfizetni.
 • Outdoor eszközeinknél a legrövidebb bérlési idő az ún „long day” bérlés. Ez azt jelenti, hogy a bérlő az eszközt a túra előtti napon 15:00 órától elviheti, és a túrát követő napon 11:00 óráig kell visszahozni. Hétvégi bérlés esetén, az eszköz pénteken 15:00 órától vihető el, és hétfőn reggel 9:00 óráig kell visszahozni.
 • A felszereléseket a bérlő köteles a megbeszélt időpontban, hiánytalanul és bérléskor kiadott állapotában visszaadni. Az esetleges sérülések vagy alkatrész hiányok díjai a kaucióból kerülnek levonásra.
 • Ha a bérlő a felszerelést a megbeszélt határidőn túl hozza vissza, úgy bérleti díj hátraléka keletkezik. Ennek összege, naponta a bérleti díj kétszerese, és a kaucióból kerül levonásra.
 • Amennyiben a bérlő a bérelt eszközt valamilyen oknál fogva nem tudja visszaadni vagy használhatatlan állapotban adja vissza, úgy annak árát köteles megfizetni irodánknak.
 • A bérlő vállalja, hogy a felszereléseket rendeltetésszerűen fogja használni. Irodánk nem vállal felelősséget, a felszerelések használata közben esetlegesen bekövetkező balesetekért.

Ha felszerelésre van szükséged, javasoljuk, hogy bérlési szándékodat minél előbb jelezd, hogy a szükséges felszereléseket foglalni tudjuk a számodra. Előre foglalás a bérleti díj és a kaució 50 % -ának befizetésével lehetséges.

A szükséges felszerelések átvétele előzetes egyeztetés alapján tényői telephelyünkön lehetséges.