Hogyan jelentkezz

Jelentkezés módja

Mielőtt jelentkezel túráink egyikére, mindenképp olvasd el figyelmesen az adott útra vonatkozó részletes leírást és az egyéb tudnivalókat.

Ha kiválasztottad a számodra legmegfelelőbb utazást, a kiválasztott túra melletti „JELENTKEZEM” gombra kattintva kitöltöd a felugró jelentkezési lapot.

Miután egy túrára jelentkeztél, kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt a megadott postafiókra.

Ha ez a visszaigazolás nem érkezik meg, akkor a jelentkezés nem tekinthető érvényesnek.

 

Tudnivalók a fizetésről

A részvételi díj előlege jelentkezés után fizetendő. Az előleg befizetésének határideje a jelentkezéstől számított 3 munkanap.

Az előleg befizetése történhet banki átutalással vagy készpénzzel, személyesen irodánkban. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük meg.

Amennyiben az előleg befizetése nem történik meg határidőre, úgy irodánk kénytelen a jelentkezést törölni.

A részvételi díj hátralékát az utazás megkezdése előtt 30 nappal kell befizetni. Ha a jelentkezés egy túrára az induláshoz képest 30 napon belül történik, akkor a teljes összeget be kell fizetni.

Abban az esetben, ha a hátralék nem érkezik meg határidőre, e-mailben küldünk egy értesítést. Ha az értesítés ellenére sem kerül az összeg befizetésre, úgy a foglalást kénytelenek vagyunk törölni, ilyen esetben az utas az előleg összegét elveszíti.

Irodánk az előleg befizetéséről és a hátramaradt összegről is számlát állít ki a résztvevőknek.

 

Biztosítás

ÁSZF-ünk értelmében az utazások speciális jellege miatt kötelező az utasbiztosítás megléte. Túráinkon kizárólag az vehet részt, aki érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítással rendelkezik.