Élmény evezés 6 alpesi tavon Ausztriában és Szlovéniában

5 napos élmény kajak- vagy sup túrát hirdetünk 6 alpesi tavon Ausztriában és Szlovéniában akár kezdőknek is!

Gyere és evezz velünk a festői szlovén és osztrák alpesi tavakon! Kiknek ajánljuk: akik szeretik az aktív pihenést, akik egy kis ízelítőre vágynak a kajakozásból vagy a supozásból, akik más szemszögből szeretnék felfedezni az osztrák vagy a szlovén tavakat. Tarts velünk a szomszédos Szlovéniában és Ausztriába, amelyek igazi víziparadicsomok, káprázatos természeti adottságokkal, kristálytiszta tavakkal mindez lenyűgöző környezetben 2-2 napon át.

Nem baj, ha még nem kajakoztál vagy supoztál, a vízre szállás előtt oktatást tartunk az alapvető evezéstechnikai mozdulatok elsajátítására és ismertetjük a legfőbb biztonsági utasításokat. Az élmény garantált a csúcstechnikájú Seabird Expedition Afjord Pro tengeri kajakokkal és a Hydro Force Oceana 10′ supokkal. Stabil és gyors kajakjaink folyókon és tavakon rövidebb és hosszabb túrákra tervezve egyaránt páratlan evezési élményt nyújtanak, a többfunkciós supokkal pedig kényelmesen állva vagy ülve élvezhetjük a vízitúrázást. A kajakokon található 2 nagyobb és egy kisebb tároló biztosítja a túránkhoz szükséges felszerelés kényelmes szállítását.

 • Helyszín: Ausztria: Wörthi-tó, Ossiachi-tó, Faaki-tó, Weissensee (Fehér-tó), Szlovénia: Bledi-tó, Bohinji-tó
 • Időtartam: 5 nap
 • A túra időpontjai:
 •          Kajak-túra: 2024.06.05-09.
 •          Sup-túra: 2024.07.31-08.04.
 • Részvételi díj: 99.990,- Ft + ÁFA

További részletes információ

1.nap: Indulás a választott túra napján 12 órakor Tényőről, csatlakozási lehetőség Győrben a vasútállomáson vagy a vidéki buszpályaudvaron, érkezés a szállásra (Terrassencamping Ossiacher See) kb 16 órakor. Opcionálisan naplementés evezőtúra az Ossiachi-tavon, amely Ausztria 3.legnagyobb tava, 11 km hosszú, partját meredekebb hegyek övezik, közepén az ossiach-i kolostorral.

2.nap: Evezés a Wörthi-tavon délelőtt. Ausztria egyik gyöngyszeme nem csak türkizkék színéről legendás, hanem a tó különleges fekvésének köszönhetően nyáron igazi mediterrán hangulat járja át a part menti öblöket. Megcsodáljuk a tó déli részén fekvő Maria Wörth félszigetet. Délután a térség negyedik legnagyobb kiterjedésű tavát, a Faaker See-t hódítjuk meg. Festői táj, türkizkék vizek, és a lenyűgöző környező természet vár ránk!

3.nap: Evezés délelőtt a Weissensee-n (Fehér-tó), amelyet az Alpok gyöngyszemének is neveznek. A tó a nyugati partot szegélyező fehér parti sávról kapta a nevét, egyszerűen magával ragadóan szép, kristálytiszta és smaragdzöld. Délután elhagyva az osztrák tavak birodalmát elindulunk Szlovéniába, és kb 2 órás autózás után megérkezünk túránk második szálláshelyére, közvetlen a Bledi-tó partján fekvő fekvő Camping Bled-be. Érkezésünktől függően naplementés evezéssel indíthatjuk a tó felfedezését.

4.nap: Délelőtt evezés a Bledi-tavon, amely méltán népszerű a maga lenyűgöző természeti környezetével, a körbeölelő magas hegyekkel, az impozáns Bledi-várral. Délutáni programunk: evezés Szlovénia legnagyobb és legmélyebb taván, az erdőkkel borított hegyoldalak falai között található Bohinji-tavon. Ez a gleccservájatban elterülő, varázslatos látvánnyal rendelkező türkizkékes-zöldes színben pompázó kristálytiszta vizű tó mindenkit magával ragad már első pillantásra.

5.nap: Kirándulás a Bledi-tó partján fekvő több mint ezeréves Bledi várba, amely Szlovénia legrégebbi és kétségkívül legismertebb kastélya. A páratlan kilátás mellett a várban található múzeum, borospince, kovács műhely, szuvenír bolt és étterem is. Felsétálunk az Ojstrica kilátóponthoz Bled fölött 611 m tengerszint feletti magasságba, majd innen továbbhaladva a kijelölt túraútvonalon érkezünk meg  a Mala Osojnica csúcsára, ahonnét szintén páratlan kilátás nyílik a Bledi-tóra és környékére. Hazaindulás a koradélutáni órákban várhatóan 18 óra körüli érkezéssel.

Részvételi díj: 99.999,- Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza:

 • Seabird Expedition Afjord Pro tengeri kajak vagy Hydro Force Oceana 10′ sup teljes felszereléssel 5 napos bérlését,
 • 5 napi túravezetést,
 • szervezést
 • kemping felszerelést
 • assistance szolgáltatást
 • logisztikai költséget (személy- és eszközszállítás) a túra teljes időtartama alatt.

Az ár nem tartalmazza az utiköltség, a szállás- és étkezés költségét, valamint a Bledi-vár belépőjét, ami 17 eur.

A kiutazás telekocsi rendszerben működik, az utiköltség külön fizetendő a résztvevők létszámától függően (25.000-35.000 Ft között).
Szállás jól felszerelt kempingben, a kemping felszerelést (sátor, derékalj) biztosítjuk.

A szállásdíjak a következő oldalakon érhetők el:

Ne hagyd ki te sem ezt az exkluzív tengeri kajakos vagy supos élménytúrát, foglald le még most!
Jelentkezés üzenetben vagy a honlapon keresztül.

A túra minimum 6 fő jelentkezése esetén indul.

Meghirdetett időpontra alábbiakban tudsz jelentkezni. További időpontokért keress bennünket.

Ha egy igazán egyedülálló élményre vágysz, jelentkezz túránkra!

Lehetőség van az Európai Utazási Biztosító Zrt. -n keresztül utasbiztosítást kötni – kattints a logóra.

EUB utasbiztosítás

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011