Evezős túra Ausztriában és Szlovéniában

5 napos kajak- és sup túrát hirdetünk Ausztriába és Szlovéniába!

Gyere és evezz velünk a festői szlovén és osztrák tavakon! Kiknek ajánljuk: akik szeretik az aktív pihenést, akik egy kis ízelítőre vágynak a kajakozásból és supozásból, akik más szemszögből szeretnék felfedezni az osztrák vagy a szlovén tavakat. Tarts velünk a szomszédos Szlovéniában és Ausztriába, amelyek igazi víziparadicsomok, káprázatos természeti adottságokkal, kristálytiszta tavakkal mindez lenyűgöző környezetben 2-2 napon át.

Nem baj, ha még nem kajakoztál vagy supoztál, a vízre szállás előtt oktatást tartunk az alapvető evezéstechnikai mozdulatok elsajátítására és ismertetjük a legfőbb biztonsági utasításokat. Az élmény garantált a csúcstechnikájú Seabird Expedition Afjord Pro tengeri kajakokkal és a Hydro Force Oceana 10′ supokkal. Stabil és gyors kajakjaink folyókon és tavakon rövidebb és hosszabb túrákra tervezve egyaránt páratlan evezési élményt nyújtanak, a többfunkciós supokkal pedig kényelmesen állva vagy ülve élvezhetjük a vízitúrázást. A kajakokon található 2 nagyobb és egy kisebb tároló biztosítja a túránkhoz szükséges felszerelés kényelmes szállítását.

  • Helyszín: Ausztria: Wörthi-tó, Ossiachi-tó, Szlovénia: Bledi-tó, Bohinji-tó
  • Időtartam: 5 nap
  • A túra időpontja: 2024.05.01-05.
  • Részvételi díj: 99.990,- Ft + ÁFA

További részletes információ

1.nap: Indulás 2024.05.01-jén 12. 00-kor Tényőről, csatlakozási lehetőség Győrben a vasútállomáson vagy a vidéki buszpályaudvaron, érkezés a szállásra (Seecamping Kölbl am Ossiacher See) kb 18 órakor.

2.nap: Evezés a Wörthi-tavon egész nap, választhatóan supokkal vagy kajakokkal, kikötés a Wörthi-tó nyugati részén található Velden városában, valamint a tó déli részén fekvő Mara Wörth félszigeten, igény szerint egyéb megállókkal beiktatva Karintia legnagyobb kiterjedésű alpesi taván.

3.nap: Evezés délelőtt az Ossiachi-tavon, amely Ausztria 3.legnagyobb tava, 11 km hosszú, partját meredekebb hegyek övezik, közepén az ossiach-i kolostorral. Délután elhagyva az osztrák tavak birodalmát elindulunk Szlovéniába, és kb 1,5 órás autózás után megérkezünk túránk második szálláshelyére, a Bohinj mellett fekvő Camp Danicába. Érkezésünktől függően naplementés evezéssel indíthatjuk a Bohinji-tó felfedezését.

4.nap: Evezés Szlovénia legnagyobb és legmélyebb taván, az erdőkkel borított hegyoldalak falai között található Bohinji-tavon. Ez a gleccservájatban elterülő, varászlatos látvánnyal rendelkező türkizkékes-zöldes színben pompázó kristálytiszta vizű tó mindenkit magával ragad már első pillantásra. Közelsége miatt igény és idő esetén beiktatható gyalogtúra a Vintgar szurdokhoz, a Savica vízeséshez vagy a Vogel hegyre (felvonóval).

5.nap A szállásunkról Bled felé vesszük az irányt, kb 20 percnyi autózás után érkezünk meg

a Bledi-tóhoz, amelynek körbeevezése utolsó napunk délelőtti programja. A Bledi-tó méltán népszerű a maga lenyűgöző természeti környezetével, a körbeölelő magas hegyekkel, az impozáns Bledi-várral. A tó közepén kikötünk, és megnézhetjük az apró szigeten álló Mária Mennybemenetele-templomot vagy felfedezhetjük a kis szigetet. Ha az időnkbe még belefér, akkor egy levezető gyalogtúrával felmászhatunk a Mala Osojnica csúcsára, ahonnét páratlan kilátás nyílik a Bledi-tóra és környékére. Ebéd után hazaindulás várhatóan 18 óra körüli érkezéssel.

Részvételi díj: 99.999,- Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza:

  • Seabird Expedition Afjord Pro tengeri kajak és a Hydro Force Oceana 10′ sup teljes felszereléssel 5 napos bérlését,
  • 5 napi túravezetést,
  • szervezést
  • kemping felszerelést
  • assistance szolgáltatást
  • logisztikai költséget (személy- és eszközszállítás) a túra teljes időtartama alatt.

Az ár nem tartalmazza az utiköltség, a szállás- és étkezés költségét.

A kiutazás telekocsi rendszerben működik, az utiköltség külön fizetendő a résztvevők létszámától függően (25.000-35.000 Ft között).
Szállás jól felszerelt kempingben, a kemping felszerelést (sátor, derékalj) biztosítjuk.

A szállásdíjak a következő oldalakon érhetők el:

Ne hagyd ki te sem ezt az exkluzív tengeri kajakos vagy supos élménytúrát, foglald le még most!
Jelentkezés üzenetben vagy a honlapon keresztül.

A túra minimum 6 fő jelentkezése esetén indul.

Meghirdetett időpontra alábbiakban tudsz jelentkezni. További időpontokért keress bennünket.

Ha egy igazán egyedülálló élményre vágysz, jelentkezz túránkra!

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011