Túravezetőink 

Csőre Tamás

Trek Direction tulajdonosa, ügyvezetője

Kerékpáros-, gyalog-, hótalpas-, magashegyi-, via ferrata tapasztalt túravezető, aki Európa nagy részét bejárta.

Elkötelezett a minőségi szolgáltatásokért, a résztvevők biztonságáért, koordinálásban és tájékozottságban jól felkészült, gyakorlatias és jó problémamegoldó. Ért az emberek nyelvén, a résztvevőkből közösséget formál, tudja mire van szüksége rohanó világunkban az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Nagy hangsúlyt fektet az igényes szervezésre, a túrákat igyekszik minél izgalmasabbá és élménydúsabbá varázsolni. Szabadidejében szívesen járja a világot, az Alpok magashegyei között érzi igazán otthonosan magát. Lelkes természetjáró, a mozgás a vérében van.

Csőre Tamás – a Trek Direction tulajdonosa, ügyvezetője

Csonka Ali

sup túravezető és oktató

Megszállottan rajong a természetért, magabiztosan tájékozódik a Szigetköz zegzugos ágrendszereiben. Mivel a Mosoni-Duna partján lakik, már gyerekkorától evezett, majd 4 éve váltott a Supozásra, amelyet a megfelelő vízismerettel, élővilág- és természetvédelemmel kiegészítve fejlesztett egy magasabb szintre. Bár elsőre egyszerűnek tűnik, mégis egy kényelmes és kompakt sport, amelynek elsajátítására a kezdők számára is megfelelően gondoskodik.  Lelkes és motivált, emellett nyitott és segítőkész személyiség.

Csonka Ali – sup túravezető és oktató

Gyarmati Péter

kajak-, vízi-, gyalog-, magashegyi- és via ferrata túravezető

Elkötelezett ember a sport és a természet iránt, amely környezettudatos magatartással párosul. Nem ijed meg a nehezebb feladatoktól vagy a szokatlan körülményektől, találékony és önálló. 25 évvel ezelőtt már MTB versenyző volt, és országos bajnokságokon indult, amit később a hegymászásra cserélt. Az osztrák Alpok 3000 méteres hegycsúcsait télen és nyáron is meghódította, megfelelő sziklamászó ismeretekkel és komoly edzettséggel rendelkezik. Emellett 10 évig versenyszerűen íjászkodott, 2006-tól pedig rendszeresen evez és a vízi sportoknak hódol. Társszervezőként több kajaktúrán vett részt, otthonosan mozog a Mosoni-Duna, a Rába és a Szigetköz ágrendszereiben, de a tengeri kajakozásban az Adrián vagy Velencében is van tapasztalata, magabiztos vízismerettel és evezéstechnikával rendelkezik. Megfelelő szakmai alappal tud megszervezni és levezetni egy- vagy többnapos kajaktúrát vagy természetjárós gyalog-, magashegyi- vagy via ferrata túrát.

Gyarmati Péter – tapasztalt kajak-, vízi-, gyalog-, magashegyi- és via ferrata túra vezető.

Kolopi Judit

sup túravezető és oktató

Kolopi Judit lételeme a víz. Víz alatt, vízben és víz felett. Sup, kajak és kenu síkvízi túravezetői végzettséggel rendelkezik. Rendszeresen visz túrákat a környező vizeken. 4 éve a Sup a lételeme. Idei évben már Sup versenyeken is részt vett. Segítőkész és szívesen adja át az eddig megszerzett tapasztalatokat. Jól ismeri a Győr környéki vizeket. A legkedveltebb túrahelyei közé főként a Mosoni-Duna, a Zátonyi-Duna , Ásványráró és a Marcal tartoznak. Emellett búvárkodik is és mentőbúvári végzettséggel rendelkezik, de remélhetőleg mentésre nem lesz szükség egyik túrán sem.

Kolopi Judit - sup túravezető és oktató

Kovács Miklós

kajak-, vízi-, gyalog- és via ferrata túravezető

Ha csak teheti a természetben van, s lehetőleg minél aktívabban. Legyen bringa, kajak, vagy trekking túra. 30 éve kezdett komolyabban bringázni, azóta is űzi, a terep bringát váltogatja a túra bringával, s maga építi, szereli őket. A bringázás mellett 25 éve vízitúrázik. Igazi szigetközi „bennszülött”, ismeri mint tenyerét, illetve, a Csallóköz, a Mosoni-Duna és a környék vizin is magabiztosan tájékozódik. Szeret utazni, oyan bakancslistás túrák állnak mögötte mint Korzika, Szardínia, Elba, Szicília, ugyanakkor Barcelonától Isztambulig végig kempingezte Európát, többnyire a Földközi-tenger partvidékét, szigeteket is beleértve. Mindenhova magával viszi a bringát, kajakot. 20 éve a hegymászásba is belekóstolt, azóta Ausztria, az olasz dolomitok, de Erdély ferrátáinak többségét is végig mászta. Célkitűzése, hogy minden évben valami új helyet keressen fel.

Kovács Miklós - kajak-, vízi-, gyalog- és via ferrata túravezető

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011