Magunkról

Tisztelt Érdeklődő/Utazni vágyó!

Minden bizonnyal érdekel a természet szépsége, a sport és a kaland. Ha ez így van, akkor kétségtelen, jó helyen jársz! Utazási irodánkat egy régi álom megvalósulásaként azért alapítottuk, hogy teljeskörű, minőségi szolgáltatásunkkal üde színfoltjai lehessünk a magyar outdoor túraszervezés piacának. Nálunk mindent egy helyen megkapsz, ha ilyen jellegű utazásra vágysz. Nem kell a szervezéssel, telekocsival, eszközbérlettel, szállással, biztosítással külön bajlódnod. Mi garantáltan kihozzuk a lehetséges maximumot a napból. Igyekszünk mindenből a legjobbat adni Neked, ezért nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az általunk adott élmények és szolgáltatások értékei egyre magasabb szintet képviseljenek, új dimenziót nyitva az outdoor túraszervezésben.

 

Küldetésünk

Küldetésünknek tekintjük, hogy Magyarországon egyre szélesebb körben terjedjen el az aktív kikapcsolódás, a természet és az outdoor sportok szeretete, melynek elősegítéséhez folyamatosan és tevékenyen hozzájárulunk – Ügyfeleink tökéletes megelégedettségét szem előtt tartva – magas minőségű, teljeskörű, kiváló ár-érték arányú utaztatási szolgáltatásainkkal.

 

Értékeink:

  • Prémium minőségű szolgáltatás – a minőségre és tökéletességre helyezzük a hangsúlyt a szolgáltatásunk minden fázisában
  • Kiváló ár-érték arány – teljeskörű szolgáltatást nyújtunk versenyképes áron
  • Komplex megoldások – Outdoor túráink terén a kimagasló ügyfél elégedettséget szem előtt tartva minden tevékenységet utazási irodánk végez. Kezdve az utazások tervezésétől a felderítéseken át, azok megszervezéséig, értékesítéséig és teljeskörű lebonyolításáig.
  • Sokoldalúság – A Trek Direction Outdoor kerékpár-, gyalog-, trekking-, via-ferrata, hótalpas-, sí-, magashegyi csúcstúrák szervezésével és teljeskörű lebonyolításával foglalkozik. Az utaztatási tevékenységen túlmenően személy-, és eszközszállítással, outdoor eszközök széles választékának bérbeadásával is foglalkozunk.
  • Szakmai hozzáértés jól képzett, tapasztalt, elhivatott szakembereink minőségi szolgáltatásunk zálogát jelentik
  • Elkötelezettség célunk hosszútávon tartósan elégedett ügyfélkör kialakítása, megtartása és bővítése
  • Rugalmasság – ügyfeleink egyedi utaztatási igényeinek megvalósításában is partnerként számíthatnak ránk

 

Outdoor túrázáshoz válaszd a TREK DIRECTION-t, mert:

– prémium minőséget kapsz elérhető áron,

– mindent professzionálisan elvégzünk helyetted, neked csak jönnöd kell

– túravezetőinkben, munkatársainkban maximálisan megbízhatsz,

– saját, kiváló minőségű új eszközökkel szolgáltatunk minden téren

– olyan utazásokon vehetsz részt velünk, amelyekre eddig talán nem is gondoltál,

– a látnivalókra, az élményre, és az aktivitásra helyezzük a hangsúlyt,

– maximálisan odafigyelünk RÁD, mert NEKED szolgáltatunk!

 

„Az egyetlen igazi lehetőség, hogy megkülönböztessük magunkat a konkurenciától a szolgáltatásban rejlik.”

/Johnatan Tish/