Zárt csoportos utak

Legyen szó akár baráti társaságról, sportkörről vagy céges megrendelésről az utazásokkal kapcsolatos egyedi igényeket testre szabottan tudjuk kezelni és megvalósítani. Útjaink aktívak, élményközpontúak, jó hangulatban telnek, motiválják a résztvevőket.

  • Aktív, jó hangulatú csapatépítést szeretne?
  • Egyedi élményajándékot keres partnerei részére?
  • Ösztönözni szeretné dolgozóit?
  • Jutalmazni szeretné a kiváló teljesítményt?

Válassza az outdoor utazásainkat mert:

Közös élmény: A túrázás egy nagyszerű módja annak, hogy a kollégákkal, barátokkal remek hangulatban töltsük a szabadidőnket.  Egy izgalmas utazási élmény örök életre emlék marad.

A természetben lenni jó dolog: Mindannyian túl sok időt töltünk számítógépek előtt, illetve mesterséges megvilágítás mellett. Így néha egyszerűen csak remek érzés friss levegőt szívni, és az ülőmunkához szokott testünket egy kicsit megmozgatni.

Egészséges: Ajánlatos minél több időt a szabadban tölteni. A rendszeres testmozgás szintén fontos. A kettőt kombinálva tehát nagyon sokat tehetünk a mentális és fizikai egészségünk megőrzéséért.

Segít kikapcsolódni: A szabadtéri sportok remek lehetőséget biztosítanak az aktív pihenésre. Ilyenkor a zajos és stresszes mindennapokból kiszakadva feltöltődhetünk a természet energiáival, és ez segít visszanyerni vitalitásunkat és kreativitásunkat.

A csodás környezetben szerzett outdoor élmények vitathatatlanul örök emlékek maradnak a résztvevők számára!

 

Egyedi ajánlatot szeretne? Írja meg nekünk igényeit  az info@trekdirection.hu e-mail címre!