Túravezetőink 

Csőre Tamás

Trek Direction tulajdonosa, ügyvezetője

Kerékpáros-, gyalog-, hótalpas-, magashegyi-, via ferrata tapasztalt túravezető, aki Európa nagy részét bejárta.

Elkötelezett a minőségi szolgáltatásokért, a résztvevők biztonságáért, koordinálásban és tájékozottságban jól felkészült, gyakorlatias és jó problémamegoldó. Ért az emberek nyelvén, a résztvevőkből közösséget formál, tudja mire van szüksége rohanó világunkban az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Nagy hangsúlyt fektet az igényes szervezésre, a túrákat igyekszik minél izgalmasabbá és élménydúsabbá varázsolni. Szabadidejében szívesen járja a világot, az Alpok magashegyei között érzi igazán otthonosan magát. Lelkes természetjáró, a mozgás a vérében van.

Csőre Tamás – a Trek Direction tulajdonosa, ügyvezetője

Czinder Gábor

kerékpáros túravezető

Rajong a két- és négykerekű járművekért Lételeme a mozgás, az új helyek felfedezése, a kihívások keresése. Izgő-mozgó, de egyben jókedélyű, szellemes társasági ember. 15 éve teker, magabiztosan ül a nyeregben, szereli a bringákat, ha éppen szükséges, kiváló koordinációs, tervezési és szervezési képességgel rendelkezik. Jól kiismeri magát a helyi szokásokban, a közlekedésben és a teljes túraútvonalat keni-vágja.

Czinder Gábor –kerékpáros túravezető

Hancz Jenő

kerékpáros-, gyalog-, hótalpas-, magashegyi-, via ferrata túravezető

Hobbijai a természethez és a mozgáshoz kapcsolódnak. Nagyon aktív, évente több ezer kilométert leteker, hegyeket mászik és évszaktól függetlenül rengeteg trekking túrán vesz részt. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, kedvenc úticéljai a Magas-Tátra és az Alpok. Otthonosan mozog a mediterránium és a balkáni hegyvidékeken, valamint Korzika izgalmas hegycsúcsait is megmászta már. Rutinos, világot járt sportember, aki mindenhol és minden körülmények között megtalálja a helyét. Célkitűzése, hogy segítségével mások is eljuthassanak ilyen csodálatos helyekre.

Hancz Jenő – kerékpáros-, gyalog-, hótalpas-, magashegyi-, via ferrata túravezető

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011