Túráink

Mozgalmas és felejthetetlen órákra számíthattok családoddal, barátaiddal vagy kollégáiddal együtt. Garantált az izgalmakkal, szórakozással és kalanddal teli nap!

A vízitúrák kedvelői bebarangolhatjàk a galériaerdők övezte Mosoni- Dunát és a mesebeli, vadregényes felső- Szigetközi Duna-ágrendszert. A zegzugos szigetközi vízhálózat talán a legváltozatosabb körülményeket és élményeket adja hazánk vízitúra útvonalait tekintve. Hatalmas vízfelület, varázslatos élővilág, nádasok, halak, madarak, igazi vízi paradicsom. Túráink során csodás élővilággal találkozhatunk. A Duna vize jó minőségű, alkalmas a fürdőzésre. Több helyen kínálkozik kikötési lehetőség, mely alkalmat nyújt strandolásra, szórakozásra, pihenésre.

Gyere, és próbáld ki a SUP nyújtotta újszerű élményt, amely egyszerűen mindenkit magával ragad már az első alkalomkor, ráadásul:

  • felejthetetlen élményeket nyújt és nagyszerű kalandokat biztosít minden egyes vízre szállás rajta!
  • meglepően könnyű elsajátítani a technikáját. Aki még csak először próbálja, az is percek alatt feláll a deszkán.
  • nem kell hozzá komolyabb edzettség, előképzettség vagy tehetség.
  • aki állni tud, az SUP-ozni is tud. Kényelem szerint állva, térdelve vagy akár ülve is lehet evezni.

Ha egy hosszabb evezésre vágysz rengeteg látnivalóval, de nincs semmilyen vízitúrázó gyakorlatod, de elszántságod annál inkább, akkor válaszd kajaktúráink egyikét. Prémium minőségű profi tengeri kajakjaink stabilak és biztonságosak, könnyedséggel uralhatók, páratlan az iránytartásuk. Nem kell hozzá edzettség, átlagos erőnlét és úszni tudás elég a jó evezéshez.

Ha szeretnéd te is meghódítani a folyókat és tavakat, felfedezni a körülötted levő természet szépségeit, eltérő módon látni a világot, profi túravezetőink segítenek benne. Változatos túrákat kínálunk vendégeinknek, a kellemesen laza csordogálástól kezdve a kalandosabb és kanyargósabb evezős szakaszokon át. Vezetett vízipártúráink széles skáláját kínálva kortól és edzettségtől függetlenül mindenki számára alkalmasak. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy élvezzétek vízi túráinkat és a lehető legjobban érezzétek közben magatokat. Ha nyitott vagy új dolgok kipróbálására, kimozdulnál a szürke hétköznapokból, és készen állsz egy különleges élményszerzésre, vagy csak egyszerűen nyugalomra vágysz, és hagynád, hogy a folyók enyhe sodrása elvigyen minden feszültséget belőled, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Túravezetőink

Csonka Ali – sup túravezető és oktató

Csonka Ali

sup túravezető és oktató

Megszállottan rajong a természetért, magabiztosan tájékozódik a Szigetköz zegzugos ágrendszereiben.

Gyarmati Péter – tapasztalt kajak-, vízi-, gyalog-, magashegyi- és via ferrata túra vezető.

Gyarmati Péter

kajak-, vízi-, gyalog-, magashegyi- és via ferrata túravezető

Elkötelezett ember a sport és a természet iránt, amely környezettudatos magatartással párosul.

Túráink

Ásványráró

Ásványráró

Ásványráróról indulva a Szigetköz gyönyörű ágrendszerében egy könnyed SUP túrán vehetsz részt.

Abda-Győr

Abda-Győr

A régi Abdai híd szabad stégéről indulunk a gyönyörű Rábcán, ahol vadregényes helyszínek mellett elérkezünk a Mosoni-Dunára.

Győrzámoly-Győr

Győrzámoly-Győr

A győrzámolyi szabadstrandról indulva egy könnyed evezéssel a Mosoni-Dunán nagy íveket leírva kanyargunk Győrig. 

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011