TREK DIRECTION KAJAK- ÉS SUP KÖLCSÖNZŐ

A vízisportok kedvelőit várja eszközparkunk profi tengeri kajakok és Supok bérbeadásával. Felejthetetlen vízi kalandok minőségi tengeri kajakokkal és Sup deszkákkal.

Ha eddig csak gondolkodtál rajta, de nem merted még kipróbálni a SUP-ozást, vagy evezés közben a vízről szeretnéd felfedezni a körülötted lévő világot, jó helyen jársz! Eszközeinkkel páratlan evezési élményben lehet részed, bérelj profi tengeri kajakokat vagy minőségi SUP deszkákat kiegészítőkkel.

TREK DIRECTION KAJAK- ÉS SUP KÖLCSÖNZŐ

A vízisportok kedvelőit várja eszközparkunk profi tengeri kajakok és Supok bérbeadásával. Felejthetetlen vízi kalandok minőségi tengeri kajakokkal és Sup deszkákkal.

Ha eddig csak gondolkodtál rajta, de nem merted még kipróbálni a SUP-ozást, vagy evezés közben a vízről szeretnéd felfedezni a körülötted lévő világot, jó helyen jársz! Eszközeinkkel páratlan evezési élményben lehet részed, bérelj profi tengeri kajakokat vagy minőségi SUP deszkákat kiegészítőkkel.

Rólunk

Outdoor Utazásszervező vállalkozásunk tíz évvel ezelőtt alakult meg azzal a céllal, hogy élményekben gazdag programokat kínáljon cégeknek legyen szó külföldi vagy belföldi utazásról, kerékpár-, gyalogos vagy kajak-túráról, és a méltán népszerű SUP-ozásról. A trendeket követve és az egyre népszerűbb vízisportoknak is hódolva, szolgáltatásainkat és eszközparkunkat kibővítettük minőségi SUP-okkal és a hozzá tartozó kiegészítőkkel magasabb szintre emelve a SUP-ozás élményét és az általa kínált lehetőségeket, valamint profi tengeri kajakokkal, amelyekkel emlékezetes vízitúrán vehetünk részt egyedi és új élményt nyújtva számunkra. A régióban egyedülállóként a hagyományos SUP-ok mellett jóga SUP-okat is kínálunk dokkolóval kölcsönzésre, akár csoportoknak is, valamint folyókon és tavakon egyaránt használatos tengeri kajak flottával rendelkezünk, így a csúcstechnikájú kajakokkal biztos, hogy páratlan evezési élményben lehet részünk.  

A Trek Direction kajak- és Sup kölcsönzőnél nem kötünk kompromisszumokat, ha bérelhető SUP-okról vagy kajakokról van szó. Kiváló ár-érték arányú eszközöket kínálunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink elvárásainak! Kajak- és Sup kölcsönzők üzemeltetése mellett túrákat is szervezünk csapatépítő jelleggel. Sokszínű és változatos vízi túráink a tengeri kajakokkal egy egészen más, páratlan, mégis komfortos és biztonságos kalandot jelent.

Bérelj vagy jelentkezz túráink valamelyikére.

Milyen KAJAKOT kínálunk?

Eszközparkunkban található profi tengeri kajakjaink folyókon és tavakon rövidebb és hosszabb túrákra tervezve kiváló élményt nyújtanak. Az Expedition a modern svéd formatervezést követve gyors és stabil kajak, amely könnyedséggel uralható, páratlan az iránytartása. Anyaga csúcstechnikájú, háromrétegű kemény (HDPE) polietilén, egyedülállóan kombinálva a merevséget, a kis súlyt és a tartós strapabírást. 2 nagyobb és egy kisebb tárolója biztosítja a túránkhoz szükséges felszerelés kényelmes szállítását.

Seabird Expedition Afjord Pro túrakajak

Méret: 368 x 64 x 35 cm
Az Åfjord Pro profi tengeri kajak, a modern svéd formatervezést követve gyors és stabil kajak, amely könnyedséggel uralható, páratlan az iránytartása.

SUP típusok

Milyen SUP-okat kínálunk?

Többfunkciós SUP, a hozzá tartozó üléssel könnyedén kajakká alakítható, így állva vagy ülve egyaránt élvezhetjük a vízitúrázást. Tökéletes választás, ha egy kényelmes SUP-ot keresünk, átadva magunkat a maximális sportélménynek. Megbízható útitárs, amivel garantáltan élmény a suppozás. Csendes tavon evezéshez, túrázáshoz ajánljuk.

Hydro Force Oceana 10′ (305 cm)
Paddleboard

Méret: 305 x 84 x 12 cm
Nagy szilárdságú drop stitch merevítés
Csúszásgátló állófelület

Aqua Marina Dhyana 11′ (335 cm) Paddleboard
Jóga SUP dokkolóval

Méret: 335x 91x 15cm
Ideális kezdőknek és haladó versenyzőknek
Extra nagy méretek a kényelmes testmozgáshoz
Drop-Stitch technológia

Lehetőség van AJÁNDÉKUTALVÁNY vásárlására is,
ha szeretnél valaki mást meglepni egy SUP élménnyel!

Vásárolj SUP AJÁNDÉKUTALVÁNYt, ha szeretnéd ismerősödet, barátodat, családtagodat meglepni egy igazán egyedülálló élménnyel. Miért és kiknek ajánljuk? Az ajándékutalvány a legjobb ajándék lehet azoknak, akik a szabadidejüket aktívan kikapcsolódva egy felejthetetlen SUP túrán vagy -kiránduláson kívánják eltölteni.

Válaszd ki a bérlés időtartamát.

Megjegyzés: Megjegyzés: 1 utalvány 1 SUP bérlésére vonatkozik
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Nem tudod, melyik túra megfelelő számodra? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és csapatunk szívesen segít megtervezni a neked való útvonalad. Nézd meg a legnépszerűbb túráinkat.

Árak

Seabird Afjord Expedition Pro tengeri kajak

Nap:  7.500,- Ft + ÁFA
Hétvége: 15.000,- Ft + ÁFA

8 db Jóga Sup + dokkoló

Nap: 80.000,- Ft + ÁFA
Hétvége: 160.000,- + ÁFA

Hydro Force Oceana SUP

Nap: 6.000,- Ft + ÁFA
Hétvége: 12.000,- Ft- + ÁFA 
1 hét: 21.000,- Ft + ÁFA

Spriccdeck

Nap: 1.000,- Ft + ÁFA
Hétvége: 2.000,- Ft + ÁFA

Mellény

Nap: 1.000,- Ft + ÁFA
Hétvége: 2.000,- Ft + ÁFA

Ülés + (kajak)evező

Nap: 2.000,- Ft + ÁFA
Hétvége: 4.000,- Ft + ÁFA
Egy hét: 7.000,- Ft + ÁFA

  • Hétvége: péntek 9.00-tól hétfő 9.00-ig
  • Adunk hozzá kézi pumpát, de igény esetén felfújva is elvihető. A felfújás díja: 1.000 Ft + ÁFA / SUP
  • Kaució: 30.000 Ft,- Ft + ÁFA

KEDVEZMÉNY

4. naptól  10%
8. naptól  20%

Kajak és Sup kölcsönzőnk munkanapokon nyitvatartási időben üzemel, 8-17.00 óra között, hétvégén a foglalástól függően, előzetes időpont egyeztetéssel! Bérlési igényedet a kívánt időpontra a foglalás előtt min 48 órával/2 munkanap jelezd, foglalni kizárólag online tudsz. Foglalásod a díjak kiegyenlítésével válik érvényessé, amelynek feltételeiről a Bérlési feltételekben tájékoztatunk.

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011

Trek Direction

az outdoor céges csapatépítő programok professzionális partnere!

 

Tekintsd meg bemutatkozó anyagunkat!

Kattints ide a részletekért!

Köszönjük a feliratkozást!