TREK DIRECTION SUP KÖLCSÖNZŐ

A supozás egy fantasztikus, természetben végzett fitnesztréning, amely fejleszti az erőt, kitartást, koordinációt és az egyensúlyérzéket.

Ha eddig csak gondolkodtál rajta, de nem merted még kipróbálni a SUP-ozást, a legjobb helyen jársz! A jelenleg egyik legnépszerűbb vízisport, a SUP által nyújtotta élmény már nálunk is elérhető! Minőségi SUP deszkákat tudsz bérelni kiegészítőkkel.

TREK DIRECTION SUP KÖLCSÖNZŐ

A supozás egy fantasztikus, természetben végzett fitnesztréning, amely fejleszti az erőt, a kitartást, a koordinációt és az egyensúlyérzéket.

Rólunk

Outdoor Utazásszervező vállalkozásunk tíz évvel ezelőtt alakult meg azzal a céllal, hogy élményekben gazdag programokat kínáljon cégeknek legyen szó külföldi vagy belföldi utazásról, kerékpár- vagy gyalogos túráról, és a méltán népszerű SUP-ozásról. A trendeket követve és az egyre népszerűbb vízisportoknak is hódolva, szolgáltatásainkat és eszközparkunkat kibővítettük minőségi SUP-okkal és a hozzá tartozó kiegészítőkkel magasabb szintre emelve a SUP-ozás élményét és az általa kínált lehetőségeket. A régióban egyedülállóként nemcsak hagyományos, de jóga SUP-okat is kínálunk dokkolóval kölcsönzésre, akár csoportoknak is.

A Trek Direction SUP kölcsönzőnél nem kötünk kompromisszumokat, ha bérelhető SUP-okról van szó. Kiváló ár-érték arányú eszközöket kínálunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink elvárásainak! SUP kölcsönzők üzemeltetése mellett túrákat is szervezünk csapatépítő jelleggel. Gyere, és próbáld ki a SUP nyújtotta újszerű élményt, amely egyszerűen mindenkit magával ragad már az első alkalomkor.

SUP típusok

Milyen SUP-okat kínálunk?

Többfunkciós SUP, a hozzá tartozó üléssel könnyedén kajakká alakítható, így állva vagy ülve egyaránt élvezhetjük a vízitúrázást. Tökéletes választás, ha egy kényelmes SUP-ot keresünk, átadva magunkat a maximális sportélménynek. Megbízható útitárs, amivel garantáltan élmény a suppozás. Csendes tavon evezéshez, túrázáshoz ajánljuk.

Hydro Force Oceana 10′ (305 cm)
Paddleboard

Méret: 305 x 84 x 12 cm
Nagy szilárdságú drop stitch merevítés
Csúszásgátló állófelület

Aqua Marina Dhyana 11′ (335 cm) Paddleboard
Jóga SUP dokkolóval

Méret: 335x 91x 15cm
Ideális kezdőknek és haladó versenyzőknek
Extra nagy méretek a kényelmes testmozgáshoz
Drop-Stitch technológia

Lehetőség van AJÁNDÉKUTALVÁNY vásárlására is,
ha szeretnél valaki mást meglepni egy SUP élménnyel!

Vásárolj SUP AJÁNDÉKUTALVÁNYt, ha szeretnéd ismerősödet, barátodat, családtagodat meglepni egy igazán egyedülálló élménnyel. Miért és kiknek ajánljuk? Az ajándékutalvány a legjobb ajándék lehet azoknak, akik a szabadidejüket aktívan kikapcsolódva egy felejthetetlen SUP túrán vagy -kiránduláson kívánják eltölteni.

Válaszd ki a bérlés időtartamát.

Megjegyzés: Megjegyzés: 1 utalvány 1 SUP bérlésére vonatkozik
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Nem tudod, melyik túra megfelelő számodra? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és csapatunk szívesen segít megtervezni a neked való útvonalad. Nézd meg a legnépszerűbb túráinkat.

Árak

Hydro Force Oceana

Nap: 6.000 Ft + ÁFA
Hétvége: 12.000 Ft- + ÁFA 
1 hét: 21.000 Ft + ÁFA

8 db Jóga Sup + dokkoló

Nap: 80.000 Ft + ÁFA

Hétvége: 160.000+ ÁFA

Mellény

Nap: 1.000 Ft +ÁFA
Hétvége: 2.000 Ft +ÁFA
Egy hét: 3.500 Ft + ÁFA

Ülés + (kajak)evező

Nap: 2.000 Ft + ÁFA
Hétvége: 4.000 Ft + ÁFA
Egy hét: 7.000,- Ft + ÁFA

  • Hétvége: péntek 9.00-tól hétfő 9.00-ig
  • Adunk hozzá kézi pumpát, de igény esetén felfújva is elvihető. A felfújás díja: 1.000 Ft + ÁFA / SUP
  • Kaució: 20.000 Ft + ÁFA

KEDVEZMÉNY

HAMAROSAN

SUP kölcsönzőnk munkanapokon nyitvatartási időben üzemel, 8-17.00 óra között, hétvégén a foglalástól függően, előzetes időpont egyeztetéssel! Bérlési igényedet a kívánt időpontra a foglalás előtt min 48 órával/2 munkanap jelezd, foglalni kizárólag online tudsz. Foglalásod a díjak kiegyenlítésével válik érvényessé, amelynek feltételeiről a Bérlési feltételekben tájékoztatunk.

Elérhetőségek

Trek Direction Outdoor Utazásszervező Kft.

Székhely: 9111 Tényő, Kossuth L. u. 39.

Mobil: +36 30/331 7631

E-mail: info@trekdirection.hu

Adószám: 24690904-2-08

Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10602835-49020011